Fisk - i vin, tomat och saffran

Denna rätt blev det igår, enkel och mycket god.
4 Portioner
3 vitlöksklyftor, skivade
1 gul lök, delad och skivad
1 röd paprika i bitar
2 dl vitt vin
3dl vatten
1 burk krossade tomater
1 tärning fiskbuljong
1 paket saffran , 0,5 g
salt och peppar
100 g pasta
400 fisk i bitar
Timjan
Fräs vitlök. gul lök samt paprika tillsamans med olivolja i en gryta i ett par minuter. Häll i vin, vatten, tomtakross, buljongtärning samt saffran. Låt småputtra i ca 25 min. Smaka av med salt o peppar. Kokan pasta enigt anvisningen. Lägg i fisk, timjan och pasta i soppan och koka ca 1 minut. Dra av kastrullen åt sidan och låt det stå i ca 5 minuter. Servera med ett gott bröd.
/Vad för mat?
Kommentera här!